Sensor hardware: tech support (75)

Discussions Replies Latest Activity

Arduino PWM signal to Pixhawk

Hello, I'm trying to figure out how to send PWM signal to Pixhawk board to trigger a flight mode. I want arduino to, once data has been rec…

Started by BertoMora

2 Aug 20
Reply by Kevin Mukai

12s Voltage Sensing for Pixhawk

Hi all, I have two rather large Aerial Photography platforms outfitted with Pixhawks. One runs on 6s and the other on 12s. I need to solve…

Started by Izzy Brand

0 Jul 29

CC3D yaw issues

Well, after building and crashing two homemade frames with a CC3D controller I am finding that the YAW is WAY too sensitive.  When I try to…

Started by Paul Jeffrey

0 Jul 27

quanum nova camera trigger

Hi does anyone know the pinouts for settings in mission planner gimbal controll for pitch roll camera trigger eg if i set ch 7 for the trig…

Started by David Miranski

0 Jul 7

PX4FLOW Board and Pixhawk

Hi to all I have just bought a PX4 Flow module with sonar sensor and connected to my Pixhawk board using the i2c cable. I've followed the i…

Started by Tiziano Fiorenzani

0 Jul 3

Optical flow with APM 2.x

I purchased the ADNS 3080 and have connected it exactly as is shown in the setup guide.  I have flashed the test hex file, but all I see fo…

Started by Jared Muirhead

1 May 22
Reply by Jared Muirhead

Dx/Dy value not changing in Python

Currently I've linked up my Optical Flow sensor with APM 2.6 and i have followed the instruction from the arducopter wiki link. I have ensu…

Started by Zhen Liang

1 May 3
Reply by Al Toma

Problem with the AP_InertialNav

I am using APM 2.5 with GPS and I am trying to get data such as position and velocity from AP_InertialNav using get_position() and get_velo…

Started by Goh DongLiang

4 Apr 26
Reply by Fei Yang

Airspeed Indicator code. Equation is needed

I am currently using this airspeed indicator with APM 2.6 I have tried to use the AP_Airspeed example to read the airspeed indicator at A0…

Started by Donald Choi

0 Apr 24

Airspeed Sensor not zeroing

Dear all, I am trying to get my airspeed sensor to read zero indoors (still winds), and it basically just keeps telling me 10m/s +- 2 m/s.…

Started by Andrew A

4 Apr 23
Reply by Andrew A

RSS

DIY Drones Monthly
Newsletter

Groups

Season Two of the Trust Time Trial (T3) Contest 
A list of all T3 contests is here. The current round, the Pylon Race, is here

© 2015   Created by Chris Anderson.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service