zmooth's Discussions (80)

Discussions Replied To (75) Replies Latest Activity

"Got it working by erasing/reseting again and setting gimbal option in Mission Planne…"

zmooth replied Mar 31 to Help me diagnose why my outputs don't work properly:(

1 Mar 31
Reply by zmooth

Developer

"A tandem UAV does makes sense and sounds awesome! I happen to see a Hirobo Chinook s…"

zmooth replied Oct 24, 2013 to Tandem Heli

8 Jan 5
Reply by Rob_Lefebvre

"Someone please correct me if I'm wrong, but it seems to me that the hardware is ther…"

zmooth replied Oct 24, 2013 to Brushless Gimbal setup using APM gimbal controler

11 Feb 27
Reply by Ben

Developer

"Surely it would help if every issue is kept on a different thread, but isn't this a…"

zmooth replied Aug 12, 2013 to ArduCopter-3.0.1 released!

5008 Apr 3
Reply by Alex O.

"I have no clue why but yesterday I was able to connect with QUpgrade just fine. So I…"

zmooth replied Jul 16, 2013 to Px4 Testing

203 Sep 2, 2013
Reply by Chester

"Yea, these cute motors sure pack a fair punch ;) Frame is just a prototype I cut fro…"

zmooth replied Jul 16, 2013 to Px4 Testing

203 Sep 2, 2013
Reply by Chester

"I haven't been able to connect with QUpgrade/QGC at all, ever :\ And out of several…"

zmooth replied Jul 15, 2013 to Px4 Testing

203 Sep 2, 2013
Reply by Chester

"Testing a new frame layout and fitted 1306 motors, it now hovers at 30% on 2s1A whi…"

zmooth replied Jul 15, 2013 to Px4 Testing

203 Sep 2, 2013
Reply by Chester

"Just had a quick look but nothing relevant came up. I used MP to flash, what is diff…"

zmooth replied Jul 15, 2013 to Px4 Testing

203 Sep 2, 2013
Reply by Chester

"Anyone got issues with prearming ? It keeps thinking radio is not calibrated and won…"

zmooth replied Jul 14, 2013 to Px4 Testing

203 Sep 2, 2013
Reply by Chester

RSS

© 2014   Created by Chris Anderson.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service