hopslink
  • United Kingdom
Share Twitter
  • Blog Posts
  • Discussions (47)
  • Groups
  • Photos
  • Photo Albums
  • Videos

Hopslink's Friends

  • Taylor Cox
  • Tom Hastie
  • Jason Short
  • Doug Weibel
  • Earl

hopslink's Discussions

Odd navigation behaviour...

Started this discussion. Last reply by Chris Anderson Apr 21, 2010. 2 Replies

Hi,I am attempting to put in a closed loop entry for T3 round 6 based around ArduPilot 2.6 code and FlightGear. The model currently navigates directly to all waypoints, except those lying to the…Continue

 

hopslink's Page

Comment Wall (3 comments)

At 2:12am on May 9, 2010, Taylor Cox said…
Lol. Yea sorry about that. I couldn't tell if you were being sarcastic or not. The mods didn't delete the post, I did. I figured out how to change the modes. Thanks for the help :)
At 1:07am on June 12, 2010, Elhussein Abd Elkhalig said…
Dear hopslink's
I appreciate your efforts,
Are you able to fix the problem in the code of ArduIMU so that it can works with EM406.
In my UAV I am using (AP + Shield V2 + GPS EM406 + ArduIMU).
Waiting for your replay
Regards,
Elhussein
At 2:06am on June 12, 2010, Elhussein Abd Elkhalig said…
Thanks I will be waiting for the official post.
If I have to replace the EM406 with the recommended uBlox then I need to wait for shipping to UAE which take days

You need to be a member of DIY Drones to add comments!

Join DIY Drones

 
 
 

© 2014   Created by Chris Anderson.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service