iTech's Discussions (39)

Discussions Replied To (28) Replies Latest Activity

"Price ?"

iTech replied Apr 7, 2017 to New NVIDIA Jetson TX1 Carrier board - PIXEVIA

5 Oct 15, 2018
Reply by Tiziano Fiorenzani

"intrested with not working pixhawk, i offer 20$?"

iTech replied Jul 15, 2015 to Clean up sale - Pixhawk, RFD900, Feiyu Panda 1 and other stuff.

6 Jan 13, 2017
Reply by paladin66

Developer

"I faced with a SBUS / PPM bug. I tried with taranis and futaba all of them working f…"

iTech replied Jun 5, 2014 to ArduCopter-3.2 beta testing

3751 Dec 7, 2015
Reply by Richard Kennedy

300km

"Its look like techpod."

iTech replied Mar 14, 2014 to Anatomy of a 200km ...crash

41 Mar 26, 2014
Reply by moglos

"Zafer, You should see solid green light on both radios. If they are flashing then yo…"

iTech replied Dec 2, 2013 to Ardunio - pc - 3dr radio

5 Dec 4, 2013
Reply by Zafer Yigit

Developer

"Hi All, I had a strange crash last weekend. I have APM with HK Clone which is flying…"

iTech replied Nov 25, 2013 to APM:Plane 2.76 released

30 Feb 5, 2014
Reply by SlipstreamFPV

"Hi All, I have a problem with my airspeed indicator ( MPXV7002DP ) When ever i check…"

iTech replied Sep 24, 2013 to airspeed sensor not working

19 Apr 9, 2018
Reply by John Campen

"Ian, Did you try to connect after reboot the px4fmu. I had a similar issue and i suc…"

iTech replied Aug 10, 2013 to PX4 + Mission Planner Initial Setup - Can't connect!

7 Aug 20, 2013
Reply by Thomas J Coyle III

"it was a soldering problem, i couldnt find it. It was useless at"

iTech replied Jun 27, 2013 to Gyro or accelerometer problem

12 Jun 27, 2013
Reply by Djalma C Jr

"Hi R"

iTech replied Jun 18, 2013 to PX4+PX4IO Servo Output Problem

16 Jun 18, 2013
Reply by iTech

RSS

© 2019   Created by Chris Anderson.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service