Andrew's Discussions (19)

Discussions Replied To (19) Replies Latest Activity

Developer

"Hi Randy, purely anecdotal but after my first reg blew, even though I was told it wa…"

Andrew replied Jan 16, 2014 to AC3.1 & blown 3.3V regulator (was AC3.1-rc5 SPI speed problem)

985 Apr 8, 2014
Reply by Randy

Developer

"Am wondering if the USB could be a common link among those who have alot of blown re…"

Andrew replied Dec 25, 2013 to AC3.1 & blown 3.3V regulator (was AC3.1-rc5 SPI speed problem)

985 Apr 8, 2014
Reply by Randy

Developer

"I do not know the answer to that but I have had 2 boards with blown regs and neither…"

Andrew replied Dec 24, 2013 to AC3.1 & blown 3.3V regulator (was AC3.1-rc5 SPI speed problem)

985 Apr 8, 2014
Reply by Randy

Developer

"Replying to Alex O "Yeah... Just like I thought. Mine is the kind shown on the right…"

Andrew replied Dec 21, 2013 to AC3.1 & blown 3.3V regulator (was AC3.1-rc5 SPI speed problem)

985 Apr 8, 2014
Reply by Randy

Developer

"Could you elaborate? So I can't use the mic regs I've purchased? http://www.ebay.com…"

Andrew replied Dec 21, 2013 to AC3.1 & blown 3.3V regulator (was AC3.1-rc5 SPI speed problem)

985 Apr 8, 2014
Reply by Randy

Developer

"Detlef, how were you powering the APM? On the input side?"

Andrew replied Nov 22, 2013 to AC3.1 & blown 3.3V regulator (was AC3.1-rc5 SPI speed problem)

985 Apr 8, 2014
Reply by Randy

Developer

"Ok thanks Detlef, back to square one."

Andrew replied Nov 20, 2013 to AC3.1 & blown 3.3V regulator (was AC3.1-rc5 SPI speed problem)

985 Apr 8, 2014
Reply by Randy

Developer

"Hi, yep mine was doing the same, only would boot with UBEC already powered then plug…"

Andrew replied Nov 20, 2013 to AC3.1 & blown 3.3V regulator (was AC3.1-rc5 SPI speed problem)

985 Apr 8, 2014
Reply by Randy

Developer

"Both mine were bought a month or apart and worked fine for a few weeks before the sy…"

Andrew replied Nov 20, 2013 to AC3.1 & blown 3.3V regulator (was AC3.1-rc5 SPI speed problem)

985 Apr 8, 2014
Reply by Randy

Developer

"Hi Randy yes it's only milliseconds and my multimeter is a cheap one so it would be…"

Andrew replied Nov 20, 2013 to AC3.1 & blown 3.3V regulator (was AC3.1-rc5 SPI speed problem)

985 Apr 8, 2014
Reply by Randy

RSS

Groups

Season Two of the Trust Time Trial (T3) Contest 
A list of all T3 contests is here. The current round, the Vertical Horizontal one, is here

© 2020   Created by Chris Anderson.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service