All Discussions Tagged 'airspeed' (40)

Discussions Replies Latest Activity

Range of temperature operation of airspeed sensor MPXV7002DP

Hello. I'm new in this comunity and I'm working on a home made project. I have read data sheet document for airspeed sensor MPXV7002DP, and…

Started by jorge sb

4 Nov 1, 2013
Reply by Gisela & Joe Noci

APM 2.5 + air speed

I have a APM 2.5 + . I can compile and run a file called airspeed.pde which measure airspeed. Just wondering, APM 2.5 + don't have an inbui…

Started by Aerobot

6 Sep 28, 2013
Reply by Aerobot

Two airspeed sensors on one APM 2.0?

Hey guys!  We finish the 2012 prototype for SAE Aerodesign Brazil and we want to make some flights tests to validate the project method.…

Started by Saulo Barbosa Oliveira

3 Sep 28, 2013
Reply by Leandro Gonçalves Santos

Air speed install.

I recently bought an air speed install sensor and was about to hook it up with my APM on my bixler. Everything is pretty much diagrammed an…

Started by mP1

1 Aug 18, 2013
Reply by Martin Poller

PFD unstable when airspeed is enabled

Hi everyone, This is my first Forum/ APM Experience... I am trying to have my X8 fly with the airspeed sensor but I am having a really stra…

Started by Michael Levesque

4 Jul 11, 2013
Reply by Michael Levesque

Can't understand airspeed control

I've been doing some flights to test how APM 2.73 manages airspeed.  I'm using a Bixler 2, which is a pretty slow airframe and can be blown…

Started by Andy Fabian

1 Jul 2, 2013
Reply by DavidJames

APM 2.5 factory sensor calibration

Hi community, I want to find out how accurate and how relyable the APM 2.5 sensors are. The sensors that I'm interested in are: baro, airs…

Started by Martin Schmid

1 May 13, 2013
Reply by Søren Kuula

Tuning: Throttle Oscillating during Loiter

Hi everyone! During Loiter, my throttle oscillates rather consistantly.  The tuning graph suggests that APM is responding to airspeed (as…

Started by spagoziak

8 Apr 10, 2013
Reply by Calle

RTL issues with airspeed sensor

Hi All, I solved a strange problem this weekend, but I'm not sure why it's a problem.  Here's what I'm seeing: Hardware is APM 2.5 running…

Started by Peter Braswell

3 Jan 14, 2013
Reply by Bill Bonney

Energy/Alt PID

Can anyone please explain what the Energy/Alt PID does and how to adjust it?

Started by Kevin

3 Jul 24, 2012
Reply by Chris Holloway

RSS

© 2020   Created by Chris Anderson.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service