All Discussions Tagged 'offset' (9)

Discussions Replies Latest Activity

nav_pitch offset error in FBWA

Hi All, Running DX8 with spektrum satellite on pixhawk, latest firmware. Radio has been calibrated 3 times all perfect 1500 centre sticks.…

Started by Nigel Brown

8 Aug 26, 2016
Reply by Devin Unice

Geotagging images using two different options.

I took pictures with drone and tried geotagging with mission planner. 32 pictures have recorded yet when i use 'time offset' option, it ret…

Started by Pil Kwon

2 Jun 17, 2016
Reply by Pil Kwon

Airspeed Sensor not zeroing

Dear all, I am trying to get my airspeed sensor to read zero indoors (still winds), and it basically just keeps telling me 10m/s +- 2 m/s.…

Started by Andrew A

4 Apr 23, 2015
Reply by Andrew A

Camera triggering message through telemetry?

Hi all, I use APM:Copter and the newer beta firmware to take advantage of geographical distance camera triggering. Did a test some days ago…

Started by Gerard Toonstra

10 Oct 21, 2014
Reply by Thomas Hanusch

Can't calibrate compass on APM 2.5 - Big offsets

Hello everyone. I'm having a very annoying issue with an APM 2.5 board. I can't manage to do a proper compass calibration. After getting sa…

Started by Pol

6 Dec 6, 2013
Reply by Pol

Need help: Editing ArduPlane 2.2.8 - unmodified/downloaded code wont compile without errors

Haven't used Arduino to compile any code for a long time, but had no issues in the past. First problem: need help with ArduPlane 2.2.8,…

Started by Tom in NOVA

6 Feb 26, 2012
Reply by Tom in NOVA

Pitch offset for off-level boards

Is there a parameter that hard codes in a constant pitch offset? I got the board installed to what I thought was level and find out that my…

Started by Andrew Laird

2 Nov 5, 2011
Reply by sendmessagestojohn

Compass off by 45° in X frame setup, Input_voltage setting in CLI

Hi everybody, as this is my first post. I would like to say thanks to all the people who are working so hard on this project. While testing…

Started by Niklas Goddemeier

11 Jul 6, 2011
Reply by Aleksey Zaitsevsky

Magnometer, no output.

This evening I soldered my Magnometer to the board and re-uploaded the firmware to the board. Then I went throught the setup.   But it seem…

Started by Gerard

4 Jun 8, 2011
Reply by Gerard

RSS

© 2019   Created by Chris Anderson.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service