All Discussions Tagged 'problem' (170)

Discussions Replies Latest Activity

Unable to calibrate flysky radio using mission planner software.

I have built a kit quadcopter using the apm  2.8 flight control. Using the mission planner software I attempt to set up the quad for flight…

Started by Thomas

0 Sep 9

Iris+ motor spins slower than the others

Hello everyone, For a while I have a problem with a motor of my 3DR Iris+. This motor has trouble turning on, and then it spins slower tha…

Started by Andrés Pías

3 Jun 14
Reply by Andrés Pías

Drone video quality help

Hi, I am recording video from my drone but not sure what is happening with the video quality. Here's some of my test footage - http://sen…

Started by Avtar Brar

2 Apr 18
Reply by Avtar Brar

Quad is spinning on take off

I finished my build last weekend.   -TBS style frame -APM 2.6 -Sunnysky V2216-12 800KV motors -Hobby King 30A Blue ESC (f-30) -GPS-6M+HMC5…

Started by Jason Ching

18 Jan 19
Reply by Jason Ching

(solved)ODD YAW. the quad turning left and right without touching yaw stick

 hello. quad turning left and right without touching yaw stick i`m do not use english, so If i against the courtesy Please acknowledge it…

Started by Han seon ho

2 Jul 26, 2017
Reply by Han seon ho

Stop one motor faster than other motor in quadcopter

dear my friends I have a quadcopter and when I disarm motors one of them stop faster than others. I think there is a mechanical problem wit…

Started by jhon

1 Jul 21, 2017
Reply by Andre K.

Which version of Arducopter to use with an APM 2.8 FC?

Copter= 550 mm Hex, FC= Arducopter APM 2.8, TX= Turnigy TGY 9X, RX= Turnigy 9X8C V2, Motors= Turnigy Prop-Drive 28-26 1200 KVa, Props= 9" S…

Started by Jerald Thompson

0 Feb 1, 2017

ESC won't calibrate to APM unless the lower throttle is 900.

Hello everybody. I have an APM 2.8 with Emax ESC 30A Blheli. And there's the problem. At the beginning, when ESCs were connected to RX on m…

Started by Grzegorz Radziwiłko

8 Oct 17, 2016
Reply by Grzegorz Radziwiłko

Pixhawk + Castle Creations Quadpack 35 Problems

Hi all,   Apologies if this has been tackled somewhere else, I have found similar topics but not this one in particular.  My setup is a P…

Started by Andres Mora

0 Sep 21, 2016

Pixhawk won't boot with Power Module AND 5V powering the servo output rail.

My Pixhawk boots fine when powered by the power module only, but when I connect 5V to the servo/motor output rail, it doesn't boot but just…

Started by turdsurfer

7 Sep 12, 2016
Reply by Patrick Andresen

RSS

Groups

Season Two of the Trust Time Trial (T3) Contest 
A list of all T3 contests is here. The current round, the Vertical Horizontal one, is here

© 2018   Created by Chris Anderson.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service