Let me start off by saying I have been searching the discussion boards for some time now and have now found many if any that are building large Quads using the Pixhawk and the U8 Tiger motors. I am a bit of an overachiever and and wanted build and efficient UAV with long endurance. I have put together one using the following equipment.

1200 mm motor to motor frame.

Pixhawk Flight controller.

Castle Creations 50A ESC's 

6s 15C Lipo Battery

U8 Tiger Motors

28" Tiger Props

Taranis 9XD Radio

Here is my problem. I have gone through all of the calibrations from the flight controler, motors, ESC's and the radio. When I calibrated the ESC's by using the flight controller bypass the motors spin up in reasonable increments as i increase the throttle. When I arm the system the motors begin to spin at an idle speed. When I try to increase the throttle there is no change in response from 0% to about 60%. At that point the motors spin at 100% RPM from 60% to 100% throttle. I have contacted 3D Robotics and the technician told me that he would speak to their engineers and contact me back. I know I am impatient but a week later I still have not answer. I am hoping that someone here can lead me to a solution. I am thinking that there may be some problem with the flight controller.

Thanks in advance

Will

Views: 6804

Reply to This

Replies to This Discussion

In my previous reply I forgot the link to the APM forum thread:

http://ardupilot.com/forum/viewtopic.php?f=80&t=9985

Thanks Fran,

Scott has been busy tuning. he listed his params in this discussion, http://diydrones.com/forum/topics/my-heavy-lift-u8-pixhawk-sweep-he... I am trying to rebuild after a battery malfunction and collission. I hope to be up and running in the days to come.

Reply to Discussion

RSS

© 2019   Created by Chris Anderson.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service