I'm stumped. Any help/suggestions is much appreciated. 

I swapped out Pixhawk and GPS/Compass module into a new airframe. Same airframe, just new. 

The motors are same, but new, as well as the ESC. The only other addition to the acft is a 12V regulator for the Tarot Gimbal. 

I can't seem to get it calibrated. I've tried 12 times now. Here are the params. 

COMPASS_MOT_X,0.9829782
COMPASS_MOT_Y,0.6877003
COMPASS_MOT_Z,-2.037029
COMPASS_MOTCT,2
COMPASS_OFS_X,-123.0526
COMPASS_OFS_Y,-6.80735
COMPASS_OFS_Z,-20.00145
COMPASS_OFS2_X,121.0526
COMPASS_OFS2_Y,-208.9413
COMPASS_OFS2_Z,-410.3608

I ran compassmot (current) and got no higher than 35% and that was at about 80% throttle.

I also recently had to shelf a pixhawk that was going to be used for this aircraft, because it would not calibrate the accelerometer. Has anyone been running into bad components? It was purchased directly from 3DR's store. 

Thanks,

Wes

Views: 339

Reply to This

Replies to This Discussion

We are discussing interferences here, looks if you find usefull information to you http://diydrones.com/group/arducopterusergroup/forum/topics/compass...

thanks, I'll give it a look....

Params loaded if anyone would like to take a look. 

Attachments:

FYI: I updated FW and SW, recal'd and she is flying great. 

Hey guys maybe one of yall could help out. I just started a discussion on a yaw problem I am having only in Auto mode. 

http://diydrones.com/forum/topics/pixhawk-yaw-problem-during-a-auto...

Reply to Discussion

RSS

© 2019   Created by Chris Anderson.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service