I have tried using visual mode and HTML Editor. I know nothing about HTML, so I tried pasting the new and old HTML code at the point in my blog post that I want it. I may be missing some code. 

Thanks!

Views: 725

Reply to This

Replies to This Discussion

Hi Dave,

Right click in the you tube video screen, choose copy embedded code, then come to your blog and right click/paste  at the point where you want to embed the video. You can also use the tool ( top third button) and paste the code in the pop up screen.

cheers and good luck

Morli

Here is test  blog with embedded " target="_self">code

.

 
copy paste this code into media link.

<iframe width="475" height="267" src="//www.youtube.com/embed/DbgEB5Cnrww?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

I assume it is the browser you have. Just post the blog for approval, I will add the video at the point you mark " Video" and get it done. Not to worry. Is the video posted in my test is the same you want in your blog?

Also I noticed the link of you tube us secured https one which might be the trouble.

cheers

Morli




just add one of these
< at the beginning of this code

iframe iframe src="//www.youtube.com/embed/3Yj-DHxKS6c?wmode=opaque" frameborder="0" height="267" width="475" _origwidth="560" _origwidth="560">

The code works for me:

Hi Dave,

What you are doing is correct.
Whenever I embed video into a blog or comment it appears as a yellow box as pictured in your comment. It appears fine once published though.
I reckon if you just hit publish it will come good.

Reply to Discussion

RSS

Groups

Season Two of the Trust Time Trial (T3) Contest 
A list of all T3 contests is here. The current round, the Vertical Horizontal one, is here

© 2019   Created by Chris Anderson.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service