Hey first of all i'm new in this forum and i'm sorry for my bad english :P 

I bougt a pixhawk controller for about 5 month ago, before that i have been struggling around with a cheap multiwii controller without any luck.. when i received my pixhawk controller i put it all together took my first flight without any problems no PID tuning was needed.

I upgradede to the newest stable firmware v 3.1.5, and after my hexacopter wobbles a lot around in loiter mode, and is very hard to control.

i had a some "toilet bowl" effect all so, but after i performed a compassmot that helped a lot.

i have been looking all around the internet, trying to find some answers. many says "its something about you PID's", yeah thats was also my thought, but i have tried tune my loiter PID's without any luck, its not getting better then i'm doing that.. maybe i'm doing it wrong :P, but its the same settings before i ran a firmware update :s

my copter flies without any problems in stabilize mode. its just in Loiter mode it have some strange behavior :s 

i attached my last log to this post and i hope there is some geniuses out here in this forum there can give me a good answer to my problem :) 

Best regards

Jon

Views: 806

Attachments:

Reply to This

Replies to This Discussion

Update:  after a lot of testing - i tried to install the beta firmware  " Arducopter v3.2-rc12" for a last try.. 

and that solved all my problems, and i flies perfect! :)

Reply to Discussion

RSS

© 2019   Created by Chris Anderson.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service