strange behaviour of pixhawk-request help to understand

Hi

I am building a 1300mm octocopter with 30AH lipo. I want to be using a tegra tx1 for onboard visual processing coming from a sony a6000. 

I have built the drone and assembled it. I have configured it as usual. I was using the external compass on the m8n gps. and when the compass calibration happened both of them had similar reading all under 150. I have also done a compass motor calibration for the offset.

however when I took it to the field and wanted to test it in autonomous mode, it started behaving weirdly. below is the auto diagnosis of the data log and also please find attached the flight log.

I fail to understand what could have gone wrong. I would appreciate any help solving it. I wish to fly the machine and then work the tegra part.

Size (kb) 856.1298828125
No of lines 10433
Duration 0:00:28
Vehicletype ArduCopter
Firmware Version V3.5.3
Firmware Hash 1a85c237
Hardware Type
Free Mem 0
Skipped Lines 0
Test: Autotune = UNKNOWN - No ATUN log data
Test: Brownout = GOOD -
Test: Compass = FAIL - Large change in mag_field (257.75%)
Max mag field length (1112.76) > recommended (550.00)

Test: Dupe Log Data = GOOD -
Test: Empty = GOOD -
Test: Event/Failsafe = FAIL - ERRs found: CRASH GPS_GLITCH
Test: GPS = UNKNOWN - join() takes exactly one argument (2 given)
Test: IMU Mismatch = WARN - Check vibration or accelerometer calibration. (Mismatch: 0.81, WARN: 0.75, FAIL: 1.50)
Test: Motor Balance = FAIL - Motor channel averages = [1722, 1684, 1360, 1314, 1480, 1441, 1754, 1650]
Average motor output = 1550
Difference between min and max motor averages = 440
Test: NaNs = GOOD -
Test: OpticalFlow = FAIL - FAIL: no optical flow data

Test: Parameters = FAIL - 'THR_MIN' not found
Test: PM = GOOD -
Test: Pitch/Roll = UNKNOWN - 'BarAlt'
Test: Thrust = GOOD -
Test: VCC = WARN - VCC min/max diff 0.563965v, should be <0.3v

thanks in advance 

2017-12-22 11-18-53.bin.jpg

2017-12-22 11-18-53.kmz

2017-12-22 11-18-53.bin

You need to be a member of diydrones to add comments!

Join diydrones

Email me when people reply –

Activity

xemone liked Max Gilson's profile
Aug 31
nick rymer left a comment on ArduCopter User Group
"I recently switched laptops and now have Windows 10. I installed Mission Planner on my laptop and plugged a mRo SiK Telemetry Radio into the USB port. The radio is not recognized on the com ports but is instead on the "Other Devices" tab in Device…"
Aug 20
More…