Traxxas Slash won't move forward in either mode

Hello everyone,

I am using a Traxxas Slash vehicle-- as the one I am showing in the link:

https://drive.google.com/open?id=0B4rmg ... GpYWC02Nlk

I followed the setup from the wiki. However, the car does not move forward just the steering on Manual mode. . I had been going over the forum and found out I have to do an ESC calibration like in a quadcopter. If so, is the process the same?

Also, I am using Turnigy 9x Radio and receiver. On Mission Planner doing the Mode Setup, I am only able to get one mode and not the others as described in the wiki. Do I have to do the setup for modes on the Radio? If so, is the process the same as for a quadcopter.

Thanks for any help provided.

Virgil

You need to be a member of diydrones to add comments!

Join diydrones

Email me when people reply –

Replies

  • Admin

    @Virgil,

    You will get a lot more exposure for your Rover issue if you join the ArduRover User Group and post your issue there in the Discussion Forum.

    To help troubleshoot your issue you might want to provide the following:

    Navigation Controller: AMP or Pixhawk

    Version of ArduRover firmware

    Transmitter/Receiver

    tlogs or dataflash logs

    Regards,

    TCIII AVD

This reply was deleted.

Activity

xemone liked Max Gilson's profile
Aug 31
nick rymer left a comment on ArduCopter User Group
"I recently switched laptops and now have Windows 10. I installed Mission Planner on my laptop and plugged a mRo SiK Telemetry Radio into the USB port. The radio is not recognized on the com ports but is instead on the "Other Devices" tab in Device…"
Aug 20
More…