Information

ArduCopter User Group

Discussion group for ArduCopter users

Members: 3163
Latest Activity: Aug 17

Discussion Forum

Pixhawk external LED?

Started by Hugues. Last reply by Vaggelis Aug 17. 51 Replies

Hi,Anyone succeeded to install external LEDs on Pixhawk?On APM we could configure the param Led_mode to a binary value representing which actions turn LEDs on A5 and A6.Is there an equivalent feature…Continue

SBus on APM

Started by Damo. Last reply by William Jul 13. 5 Replies

Hi,Does anyone know if this works or if there is newer firmware. From reading the comments there are issues ?…Continue

Capstone Search and Rescue Project. Help Needed to Finish!

Started by Talha A.. Last reply by Greg Bjorg Jul 7. 48 Replies

I had initially raised this question in Arducopter 2.x group yesterday but since no one replied and I really need help, I am posting this question in the Arducopter User Group.Here is the situation:I…Continue

Tags: EKF, APM, Compass, GPS

Runcam 2 Remote Trigger Hack

Started by Doug Adduci. Last reply by Lubin Kerhuel May 25. 7 Replies

Hi all.  I purchased a new Runcam 2 for my Flamewheel 450 quad only to discover that there is no way to run a remote shutter trigger.  Nothing came up on forum searches so I came up with one myself. …Continue

Comment Wall

Comment

You need to be a member of ArduCopter User Group to add comments!

Comment by Keith Smith on April 10, 2017 at 3:40pm

Clifton, That makes so much sense. DUH! Everything is good.

Thanks

Keith 

Comment by Clifton Hipsher on April 10, 2017 at 4:50am

@Keith:

The motor order in Motor Test does not match motor number.  

Motor Test starts with the RIGHT FRONT motor and moves clockwise, so for a Hex,  Motor A is Motor 5, Motor B is Motor 1, Motor C is Motor 4 and so on.

Comment by Keith Smith on April 9, 2017 at 8:15pm

Good Day All, I am setting up my first Arducopter it is a hex with hardware V2.8 running 3.2.1 firmware. When I test the motors the the Arducopter outputs don't match the motors.The motor plugged in to output 1 should spin whing I select Test Motor A a in the Mission Planner as I understand it. Instead Moter 5 spins. Am I missing something?

Thanks 

Keith

Comment by HawkEye UAS on February 13, 2017 at 9:46am

EMPLOYMENT OPPORTUNITIES......  Northeast Georgia

HawkEye UAS is currently accepting applications for it's new UAV Pilot Apprentice Program.  The ideal candidates would live in the Gainesville, Georgia area.

FAA Remote Pilot Certification would be a plus, but not required to begin the training process.

Take a look at the job descriptions and see if this is something you would like to grow into.     http://www.hawkeyeuas.com/employment-opportunity.html

Send all questions and replies directly to me at:    abe@hawkeyeuas.com

Comment by paladin66 on December 29, 2016 at 11:15am

Hello,

I have a Pixhawk PX4 Flight Controller and I want to use it with the PHANTOM 3 PRO  4K Camera https://hobbyking.com/en_us/phantom-3-accessory-spare-part-4k-camer.... Can you help me to connect this camera to my pixhawk and get it worked.

Best regards

Comment by Larry A Amati on November 20, 2016 at 3:14am

hello fellow pilots.

Has anyone heard of a aerial mapping system called VMAP?

I have read that tower companies are starting to use drones to inspect and map their towers.

Mapping

Comment by Craig on November 1, 2016 at 7:37am

open MP then press control F and the select Param Gen on the left. 

close it and MP. Open MP and connect to your APM and all the drop downs in flight mode should now be populated.

Comment by yuvraj on November 1, 2016 at 6:57am
hi can any one help me how to set of_loiter mode with apm 2.6 in mission planner i'm not able to see of_loiter mode in flight modes can any help me how to resolve this issue...

Thanks.
Comment by Ray Quintana on October 10, 2016 at 6:43am

Asif what FC do you have?  I have an APM 2.8 on my rover and I had the compass jumper in the wrong spot, I had the same issue where I couldn't calibrate the compass.

Comment by Asif Iqbal on October 10, 2016 at 3:01am

Hi all

i have problem with my quadcopter.

it flip as flying. i know i could not calibrate compass in mission planner. mission planner dont get sample when i move my ardupilot

any one can help me?

 
 
 

© 2019   Created by Chris Anderson.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service