Autopilot hardware (598)

Discussions Replies Latest Activity

Pixhawk Mode changing with Transmitter not working

Here's my issue, I am unable to get the flight mode to change with my spektrum dx8, on the radio calibration page I see that channel 5 is w…

Started by Darryl Zubot

1 Jan 21
Reply by Darryl Zubot

STM32F103C8T6+Mission Planning?

   Hello All,      This is my first post on DIYDrones though I have been active on MultiWii forums for a long time.  I have been working o…

Started by Andrew Jawitz

0 Jan 20

Using Raspberry Pi with APM 2.6

Hi, I asked this question here, but am not getting very many responses so I am trying on this forum. http://ardupilot.com/forum/viewtopic

Started by James Tate

0 Jan 17

Bangood Power Module

Hi guys, Bangood seem to have a pretty good deal on APM right now: http://www.banggood.com/APM-Flight-Controller-Set-APM-2_8-6MH-GPS-OSD-R

Started by Tom Gill

0 Jan 17

Additional Power for APM 2.6

When I connect my power Module without JP1 Jumper and use my SBEC to power the Servo's, is 5.5V ok to connect to the APM for Servo Power?

Started by Michael Withington

2 Jan 15
Reply by Michael Withington

400hz escs for Pixhawk?

I have Afro 30a escs and sunnysky v3508 700kv motors. They are having horrible sync performance with my new pixhawk. Flying with APM before…

Started by FlyHigh

3 Jan 15
Reply by Paul Hammond

APM and obstacles sensors

Hi, I am building a fully autonomous quad copter using an APM 2.6. I need to attach obstacle sensors, and I will use MB1240 XL-MaxSonar®-E…

Started by Virgil

0 Jan 9

APM 2.6 Possibly Bricked, Any Ideas?

So the other day I purchased a new APM 2.6 board after my previous F450 build had a unrecoverable flyaway caused by the APM. I received the…

Started by Travis

0 Jan 8

Is there a package to collect sensor data and then:

Is there a package to: On board: Collect sensor data from: pitot tube static port accurate GPS compass and then send it to an on-board i…

Started by austin meyer

0 Jan 7

MAVLink XML

Hey, so I'm not sure if this is an issue with MAVLink/MAVProxy or FlightGear, but I figured I'd put it here since the DIYDrones community i…

Started by Declan Sander

1 Jan 7
Reply by Andy Ure

RSS

© 2015   Created by Chris Anderson.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service