Pixhawk Aux

If this is the wrong place to post this question, please excuse me.

I'm fairly able on the Pixhawk but I seem to be having trouble getting a couple more PWM channels out. I thought I understood the process, using MP planner to assign channels to the Aux 1-6.

I'm trying to add 2 Ch to Aux 1 & 2. I've activated them in MP via a "1" in RC9 & RC10. But servos attached to Aux 1 & 2 don't respond?

Any help appreciated.

If there's a better place to post, please advise. Maybe MP or Pixhawk?

Thanks!

You need to be a member of diydrones to add comments!

Join diydrones

Email me when people reply –

Replies

  • What radio and receiver do you have?

    I have a Pixhawk with Sbus input from my Futaba 14SG radio and get all 14 channels out. I set RC9_FUNCTION to 1 and I get PWM for that channel out of the Pixhawk. DO the same for RC10 through RC14.

    .

    • I figured it out but thank you for the reply. It was my bad. I bought a new LRS system and it came pre-programmed for only 8 channels. Once I programed it for 12, all worked as I expected.

      Steven

This reply was deleted.

Activity

Derrick Davies liked lisa TDrones's profile
Sep 23
xemone liked Max Gilson's profile
Aug 31
nick rymer left a comment on ArduCopter User Group
"I recently switched laptops and now have Windows 10. I installed Mission Planner on my laptop and plugged a mRo SiK Telemetry Radio into the USB port. The radio is not recognized on the com ports but is instead on the "Other Devices" tab in Device…"
Aug 20
More…