Mission Planner Xplane problem help

Hi all


I am using xplane 10. APM 2.6 and MP 1.3.21 on the same PC. I tried yesterday all vintages of HIL firmware. I think the newer versions do not work. Could be wrong. Think I went back to 2.7

I have added the info required in Xplane to get the simulator working and I get the following error message

I do not get any data in the simulator

I have never been able to calibrate the RC radio after uploading the HIL firmware so I reload a calibrated a param file. I can see the sticks move in the sim graph but the calibration does not work. RC calibration works fine in the normal flight firmware

Help please this is driving me nuts

3691193003?profile=original

You need to be a member of diydrones to add comments!

Join diydrones

Email me when people reply –

Activity

Liam left a comment on Agricultural UAVs
"Hi
I'm Liam from T-MOTOR. I would like to reach out to see if there is any possibility for us to work together.
We are a propulsion system manufacturer who offers motors, propellers and ESCs for all kinds of drone applications which vary from secur…"
Jun 30
Richard Cox left a comment on Australia
"Anyone in the DIYDRONES Australian subgroup based in Alice Springs, NT?
I am experimenting with Ardupilot (standard Arduplane), Pixhawk 4 FC in a 4-ch
RC "AXN Floater Jet" foamy plane..."
Jun 29
Omar Sykes left a comment on Australia
"Hi everyone, I am looking for someone who is good at drone building, repair and software in Adelaide. Please give me a call on 0477 319 219."
Jun 29
More…