MP, RaspberryPi, and mono

I have been trying to get the latest 1.2.82 MP to run on my RaspberryPi.  Here is what I have and tried:

pi@raspberrypi ~/mp-1.2.82 $ cat /etc/issue
Raspbian GNU/Linux 7 \n \l

pi@raspberrypi ~/mp-1.2.82 $ uname -a
Linux raspberrypi 3.6.11+ #538 PREEMPT Fri Aug 30 20:42:08 BST 2013 armv6l GNU/Linux

pi@raspberrypi ~/mp-1.2.82 $ cat version.txt
1.1.5033.11289

pi@raspberrypi ~/mp-1.2.82 $ mono MissionPlanner.exe

Unhandled Exception: System.TypeLoadException: A type load exception has occurred.
[ERROR] FATAL UNHANDLED EXCEPTION: System.TypeLoadException: A type load exception has occurred.


pi@raspberrypi ~/mp-1.2.82 $ mono ArdupilotMegaPlanner10.exe
     error window pops up:
            No such file or directory

Mono was installed with "apt-get install mono-complete" after an update and upgrade.

How can I figure out what file is missing?  Is there a debug that I can turn on to show the steps mono is taking or a log file to check?

TIA,

Rick

You need to be a member of diydrones to add comments!

Join diydrones

Email me when people reply –

Replies

This reply was deleted.

Activity

Derrick Davies liked lisa TDrones's profile
Sep 23
xemone liked Max Gilson's profile
Aug 31
nick rymer left a comment on ArduCopter User Group
"I recently switched laptops and now have Windows 10. I installed Mission Planner on my laptop and plugged a mRo SiK Telemetry Radio into the USB port. The radio is not recognized on the com ports but is instead on the "Other Devices" tab in Device…"
Aug 20
More…