Hi,

I'm experiencing a yaw behavior problem -- my hex (setup below) yaws 360 degrees "randomly". I experience this when I'm further away from launch. I also experienced it once when I increased throttle significantly. Not sure if that's helpful...

Does anyone have any suggestions as to the cause / potential fixes?

Dataflash Log Link: Dataflash Log

Telemetry Log Link: Telemetry Log

Here's the screen shot of the yaw / des yaw graph...

Also, is it possible for "noise" to cause a "perceived" yaw (rc 4, RC In) signal and yaw (RC Out) accordingly?

MY SETUP:

  • Tarot 680pro
  • Multistar 4006-720KV
  • Turnigy Plush ESC (40a)
  • 3DR Compass / GPS
  • 3DR Telemetry
  • 5.8ghz Fatshark 600mw vTx
  • ***3 channel video switch *** (plugged into RC 10);
  • minimosd (3DR)
  • 2 4S 8000 Multistar Batteries in parallel
  • Feiyu Tech 3-axis Gimbal
  • GoPro
  • Spektrum Dx8

MY SETUP NOTES:

  • Running 3.3.1
  • ACC Calibrated
  • Compass Calibrated
  • Radio Calibrated
  • Compass Mot performed
  • Props and Motors on correctly
  • Autotune (Pitch/Roll)
  • ESC's calibrated, 1 ESC has the power wire which is plugged into the servo rail for back-up power. All others have ground and signal wires
  • I am powering the 3-channel video switch off the servo rail
  • I am powering the gimbal using a 12v BEC (split off before the power module)
  • I am powering the vTx off off a separate battery and running it through a LC filter (1A 3S)
  • I also made shielded cable for all of my FPV cables (vtx to osd, gopro to 3-channel switch, FPV camera to 3-channel switch)
  • low vibrations

Any help would be appreciated and thank you.

Views: 187

Reply to This

© 2019   Created by Chris Anderson.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service