All your PIDs are belong to us!
Drone Con 2013:
3D Robotics is proud to sponsor a day full of talks by people who know drones
We've gathered a high caliber group of developers and operators -- from a variety of specialties -- all related to autonomous vehicle control and applications.
They will each be giving a short talk on a dense subject, hosted in a small and informal space.
All of this knowledge will be streamed live and recorded for posterity, so don't feel bad if you can't make it out to Boulder. You are all invited to attend at your convenience -- in person or virtually.
We have five open spaces left in the audience! If you are interested in attending, please respond to this post, in the comments below, and we will hook you up (first five people to respond).
The event is at Sparkfun HQ.
6175 Longbow Drive
Boulder, CO 80301
Friday, June 7th, 2013
9:30 - 10am - Registration / Coffee
10:00 - 10:45 - Pat Hickey - SMACCMPilot - 45 min
10:45 - 11:30 - Doug Weibel - Advanced UAV control system design - 45 min
11:30 - 12:15 - Brandon Jones - L1 Control Algoritm in Arduplane - 45 min
1:15 - 2:00 - Chris Miser - Falcon UAV / Mapping - 45 min
2:00 - 2:30 - Ryan Beall - Embedded GPS INS - 30 min
2:30 - 3:00 - Robert Lefebvre - Arducopter for TradHeli - 30 min
3:00 - 3:45 - Leonard Hall - Control system design of Arducopter V3 - 45 min
3:45 - 4:30 - Jason Short - How we got here...hacking for non-engineers - 45 min
4:30 - 5:00 - Wrap-up / flex time
The agenda speaks for itself, this is a prime learning opportunity for anyone interested in drone tech.