Broadcast starts at 10am mountain.

http://www.ustream.tv/channel/3d-robotics

9:30 - 10am - Registration / Coffee
10:00 - 10:45 - Pat Hickey - SMACCMPilot - 45 min
10:45 - 11:30 - Doug Weibel - Advanced UAV control system design - 45 min
11:30 - 12:15 - Brandon Jones - L1 Control Algoritm in Arduplane - 45 min
LUNCH
1:15 - 2:00 - Chris Miser - Falcon UAV / Mapping - 45 min
2:00 - 2:30 - Ryan Beall - Embedded GPS INS - 30 min
2:30 - 3:00 - Robert Lefebvre - Arducopter for TradHeli - 30 min
3:00 - 3:45 - Leonard Hall - Control system design of Arducopter V3 - 45 min
3:45 - 4:30 - Jason Short - How we got here...hacking for non-engineers - 45 min
4:30 - 5:00 - Wrap-up / flex time

Views: 2199

Comment by Joshua Ott on June 7, 2013 at 9:04am

how's it look, sound OK?

Comment by Lito P on June 7, 2013 at 9:09am

Watching now

Chris could be closer to the mic but I can still understand him..

Comment by Joshua Ott on June 7, 2013 at 9:10am

Thanks, I'll turn it up

Comment by Lito P on June 7, 2013 at 9:11am

Lol - now that's service - mic's closer now :)

Comment by Matt on June 7, 2013 at 9:30am

Will those slides be available for public consumption?

Comment by Joshua Ott on June 7, 2013 at 9:31am

They show up better on the recorded version.

Comment by Matt on June 7, 2013 at 9:35am

Okay so just wait until the recorded version is posted? Sounds good!

Comment by Joshua Ott on June 7, 2013 at 9:36am

yes sir.

Comment by Lito P on June 7, 2013 at 10:27am

1:24 EST - live stream offline?

Comment by Joshua Ott on June 7, 2013 at 10:28am

sorry, ustream crashed

Comment

You need to be a member of DIY Drones to add comments!

Join DIY Drones

Groups

Season Two of the Trust Time Trial (T3) Contest 
A list of all T3 contests is here. The current round, the Vertical Horizontal one, is here

© 2019   Created by Chris Anderson.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service