Arduopilot boads help please

I have 4 ardupilot boards which I built and set up 24 hours ago, all where working with gps locked and was able to read serial data Lat Long in through ide.Today I connected the power to the board 1 and could only get a power led on board 1 and 2 and 3 board 4 power and mux. I am unable to reload any programs to the board programmer not responding. These units were all working and have not touched them until today. any suggestions whats going on please

You need to be a member of diydrones to add comments!

Join diydrones

Email me when people reply –

Replies

  • 3D Robotics
    Paul,

    Just so I'm clear, can you explain in more detail what the issue is with each of your 4 boards> 1: issue. 2: issue., etc..

    If you can't load code on any board, the problem is almost certainly your FTDI cable, drivers or Windows setup.

    Chris
  • Are you powering the 4 boards in series? Or each one individually? What power supply do you use? What servo channel I/O have you connected? Finally, are you unplugging the gps when you try to upload code?
  • Power supply voltage low?

    Peter
This reply was deleted.

Activity

Liam left a comment on Agricultural UAVs
"Hi
I'm Liam from T-MOTOR. I would like to reach out to see if there is any possibility for us to work together.
We are a propulsion system manufacturer who offers motors, propellers and ESCs for all kinds of drone applications which vary from secur…"
Jun 30
Richard Cox left a comment on Australia
"Anyone in the DIYDRONES Australian subgroup based in Alice Springs, NT?
I am experimenting with Ardupilot (standard Arduplane), Pixhawk 4 FC in a 4-ch
RC "AXN Floater Jet" foamy plane..."
Jun 29
Omar Sykes left a comment on Australia
"Hi everyone, I am looking for someone who is good at drone building, repair and software in Adelaide. Please give me a call on 0477 319 219."
Jun 29
More…