59 Members
Join Us!

Hei.. :)

Velkommen inn til ArduPilot forumet.

You need to be a member of diydrones to add comments!

Join diydrones

Comments are closed.

Comments

 • Hei!

  Har kjøpt meg en APM 2.5 med GPS, radio 433Mhz og tillegg for strømåling.

  Hadde en APM 1.0, denne fikk jeg aldri helt orden på, men denne ser mer lovende ut. Har bygget og fløyet multicopter et par år, men bare med enkle kontrollere, KK og KK2. Har også testet en FuiTech 91Q med full pakke på en 2.8 kg hexa, men den kontrolleren var noe herk, og kosta meg en formue.

  Skal prøve APM 2.5 på en quadro, for å se hvordan den oppfører seg. Er det noen spesiell versjon av software jeg bør bruke?

 • Hei, 

  Jeg er ganske fersk ArduCopter-eier, kjoepte meg en Quad-C med APM 2.5 for en måneds tid siden.  Har fått alt til å fungere ganske bra, inntil for en uke siden. Nå roterer kompasset sakte mens jeg er i luften, som foerer til at kopteret også roterer, og at loiter går helt bananas.  På bakken med motorer av returnerer kompasset.  Ser at andre sliter med det samme, men ingen som har noen loesning ennå :(

 • Heisann!

  Jeg har drevet litt med ardu i et par år nå. Litt fly (MPX Funcub+Twinstar) og i fjor høst tok jeg steget og handlet en Quadframe HEXA medium. Brukte da APM1.4 og den fløy ganske greit uten alt for mye tuning. Har nå handlet APM2.5 og Ublox GPS som venter på påskeværet for utprøving. ;-)

  Morro med NO forum!

 • Hei! :-)

  Så gøy med en Norsk gruppe, endelig :-)

 • Jeg selv flyger en x700 med kv700 motor 3X10X4,5 prop og apm1, Jentungen på 8 flyr en hy450, apm 2.5. og 1000kv motor med 3X8X4.5 prop. flyr litt fpv men ikke så mye. Jeg har lagt ut noen test videoer på youtube MrSnuble. Har bygget adrustation med 3dr radio istedet for xbee sin, og det fungerer som bare det, holder på med en antenne styrings brakett og der kommer det bilder etter hvert.. :)

 • Hei

  Supert med en Norsk gruppe her på DIY. Litt uvant å skrive på norsk om RC, men der går vel. 

  Jeg har hatt APM 2.5 i en tid nå uten at det har vært noe særlig vær å fly i eller for kaldt for å fly. Jeg fikk ferdig min H550(DJI kopi fra Hobbyking) i går, og uten noe tuning så flyr den nesten perfekt. Har ladet alle batterier og skal bruke hele søndagen på Grønmo golbane i Oslo til tuning og for å bli bedre kjent med dette "underverket" av en kontroller.

  Jørn

 • Tenkte eg skulle seie hei!

  Har dilla med multirotor i mellom eit og to år, men har ikkje kome så godt i gang med flyginga enda, da eg har vore med på å pilot testa ein kontroller fra http.virtualrobotix.com (VRBRAIN). Denne brukar ein 32bits versjon av ArduCopter. Først når versjon 2.9x kom har denne kontrolleren ein ikkje pilot firmware, så no vert det full fokus på flyging..

  Held på montere ein quad (etter eit lite havari under pilot test) + eit Y6 hexa bygg og eit micro copter FPV prosjekt.

  Har ei side http://multiprop.no der eg skriv om alle prosjekta mine

  God helg

  Øyvind

 • Etter vel og lenge som ren r/c modell står x8n klar med APM 2.5 og alle ror virker riktig vei. Jeg synes den ser litt grådig ut mht rorutslag og om noen her vet hvilke PID parametere jeg justerer for å få ned utslagene så slipper jeg enda en gang å bruke hue så forbasket hardt. Det blir litt kaldt her i Oslo i morgen... Men jeg er som sagt nesten HELT klar :)

 • I helga blir det sikkert montert APM 2.5 på en 450 quad med hobbywing 4i1 esc med 1000kv motor, mulig jeg henger på et gopro3 hero (black), så skal det meste av programvare testes. AdruCopter -> Adrustation..

 • legg gjerne ut bilder av prosjekte ditt og fortell om det.. :)

This reply was deleted.

Erfaringer med innkjøp av deler

Hei,Supert med en norsk brukergruppe!Vurderer å skaffe meg en ny hobby og har fått øynene opp for rc og Quadcopter. Ønsker å kjøpe meg et Quadcopter, men sitter med et par spørsmål som passer i en norsk bruker gruppe… (Regner med at det blir fler :) )Kjøper dere direkte fra JDrones eller 3D Robotics (Evt andre)?Erfaringer med disse? (service, pris, levering)Må kjøpe alt, minus radio

Read more…
5 Replies