59 Members
Join Us!

Hei.. :)

Velkommen inn til ArduPilot forumet.

You need to be a member of diydrones to add comments!

Join diydrones

Comments are closed.

Comments

 • Hi Mats Odelstig 60

  heter jag ,från Sverige ,jag hittade inget Svenskt forum så jag tänkte då får jag väl joina bröderna fra Norge !!! Jag är NOOB  har köpt en DJI F550 och behöver all hjälp jag kan få. Jag håller på med Airsoft som hobby ,och inom denna hobby kör jag en impression som CCT Combat Control Team ,dessvärre har vi (LOL)ingar riktiga flygplan så en drone får duga både till recon och ev anfall mot "fienden" .Min plan är att köpa  DJI IOS GROUND STATION INC 2.4GHZ DATA LINK AND BLUETOOTH MODULE till min DJIF550 ,någon som har erfarenht av dessa ?? 

   

 • Mange tak, der er ikke nogen dansk gruppe, og norsk er jo ganske fint :-), Jeg er ret ny ud i UAV, mit udstyr er på vej, jeg var lidt uheldig med min ardupilot, der var en fejl i bootloaderen, jeg kunne ikke opdatere firmwaren,en ny er på vej :-) så jeg bruger ventetiden på at oversætte mission planner til dansk

 • velkommen kim.. :)

 • Det er helt ok for meg, Kim :)

 • Er det okay for en Dansker at bli medlem af denne gruppe ?

 • 3689521997?profile=original3692714850?profile=originalEt system som virker. her har jeg brukt en. Lenovo thinkpad (usb tilkobling), Andropilot (GCS med automatisk opplasting av tlog filer mm.) Dronen har Apm 2.5 og siste oppdatering. Dataene er tilgjengelig fra droneshare.com.

  her er min log

  Syltet

  Tommy

 • var ute her en dag å flydde sammens med gode fly venner i Aalesund og omland modell fly klubb, da jeg møtte på en parrot ARdrone i lufta. Men det sluttet ikke der, på turen hjem mistet jeg radioen i bakken og knakk 3 brytere :( (shit happends)

  Svortevatne (video)

 • 2

  Jobber med å få guttungen ivrig på at vi leker med Arducopteret mitt :)

  https://www.youtube.com/watch?v=sd8jL4rTvMs222

 • Hei

  Kjempe med Norsk Gruppe her på DIY..

  MrLudvig

 • Heisann, 

  Etter noen forsøk i minus 21 i vinter har jeg latt APM1 ligge og en noen lipobatteri erfaringer rikere. Mista Mediatek gpsen og bestillte en ny, men klarer ikke å få den til å fungere. Ds følgende scenario, gps får blått lock lys, men apm kortet blinker bare. Har funnet diverse forklaringer på dette, alt fra reset apm når gps er blå til å nedgradere firmare på selve gps. Bestillte en ftdi kabel men fann ut når den ankom at jeg måtte lodde på selve gps modulen alikavel. Noen som har vert borti problemet eller fortsatt duller med apm1? er på versjon 2.5.4 pr dags dato og har ikek tenkt å oppgradere før jeg har fått gps til å fungere. 

This reply was deleted.

Erfaringer med innkjøp av deler

Hei,Supert med en norsk brukergruppe!Vurderer å skaffe meg en ny hobby og har fått øynene opp for rc og Quadcopter. Ønsker å kjøpe meg et Quadcopter, men sitter med et par spørsmål som passer i en norsk bruker gruppe… (Regner med at det blir fler :) )Kjøper dere direkte fra JDrones eller 3D Robotics (Evt andre)?Erfaringer med disse? (service, pris, levering)Må kjøpe alt, minus radio

Read more…
5 Replies