Kyle Campbell
  • Male
  • Broomfield, CO
  • United States
Share

Kyle Campbell's Friends

  • Kirby G
  • Thomas J Coyle III

Kyle Campbell's Groups

 

Kyle Campbell's Page

Latest Activity

Kyle Campbell commented on Gary Mortimer's blog post T3 Back to the Future
"Hmmm... anyone know of 100m x 100m of pavement in Colorado? I'll spend some time in Google Maps. "
Jul 9, 2015
Kyle Campbell replied to Kyle Campbell's discussion Sudden failure of Ardupilot to power up in the group ArduRover User Group
"I finally got to re-setup and test with the new APM and it seems to be working fine. I'll be stopping by Sparkfun some point later today to do some testing on the track. Thanks again for the offer!"
Jun 19, 2015
Kyle Campbell replied to Kyle Campbell's discussion Sudden failure of Ardupilot to power up in the group ArduRover User Group
"That is super awesome of you Kirby. If you don't mind, I might take you up on that? In the meantime I ordered a knockoff off Amazon that I should get today. So if that doesn't work out I might contact you (I am local). I really appreciate…"
Jun 15, 2015
Kirby G replied to Kyle Campbell's discussion Sudden failure of Ardupilot to power up in the group ArduRover User Group
"I cant be of any help with the issue. But i will be in boulder for the week starting Monday and have a spare apm 2.6 that you can borrow to get running for the avc. Are you local or coming in for the event?"
Jun 14, 2015

Admin
Thomas J Coyle III replied to Kyle Campbell's discussion Sudden failure of Ardupilot to power up in the group ArduRover User Group
"@Kyle, There is the answer to your APM issue, no 3.3vdc. The regulator most likely died. It can be replaced if you are good at soldering and have the proper tools. Regards, TCIII AVD"
Jun 13, 2015
Kyle Campbell replied to Kyle Campbell's discussion Sudden failure of Ardupilot to power up in the group ArduRover User Group
"I checked via the I2C port (innermost v. outermost pins) and am only getting ~ 0.07V"
Jun 13, 2015
Kyle Campbell replied to Kyle Campbell's discussion Sudden failure of Ardupilot to power up in the group ArduRover User Group
"I have not. Where is the best place to check it?"
Jun 13, 2015

Admin
Thomas J Coyle III replied to Kyle Campbell's discussion Sudden failure of Ardupilot to power up in the group ArduRover User Group
"@Kyle, Have you checked your 3.3vdc? Regards, TCIII AVD"
Jun 13, 2015
Kyle Campbell replied to Kyle Campbell's discussion Sudden failure of Ardupilot to power up in the group ArduRover User Group
"The uBlox GPS red LED is on and the blue LED is blinking. There is a green LED on where the GPS plugs into the APM, but no other lights on the APM when plugged in via usb."
Jun 13, 2015
Kyle Campbell added a discussion to the group ArduRover User Group
Thumbnail

Sudden failure of Ardupilot to power up

Hi folks,I was doing some testing before the AVC next weekend and everything was running pretty well. While connected, all of a sudden I couldn't get GPS lock anymore and when I looked, none of the APM lights were on (while connected to USB). I've tried disconnecting and reconnecting, I've tried using the battery pack, but nothing seems to get it to light back up. If I go through the Mission Planner wizard again, it seems to be able to update/verify firmware, but it cannot connect after that…See More
Jun 13, 2015
Kyle Campbell replied to Kyle Campbell's discussion OpenCV and APM in the group ArduRover User Group
"I didn't realize that was your project at first. I'd happily help out! Mind you I'm not a very sophisticated user. I'm just now starting to mess with OpenCV."
Dec 2, 2014
Kyle Campbell replied to Kyle Campbell's discussion OpenCV and APM in the group ArduRover User Group
"Thanks Tom! Apparently I'm bad at the searching..."
Dec 2, 2014
Bot Thoughts replied to Kyle Campbell's discussion OpenCV and APM in the group ArduRover User Group
"have you considered using OpenMV Cam? I can get you one if you can help us beta test before the kickstarter."
Dec 2, 2014

Admin
Thomas J Coyle III replied to Kyle Campbell's discussion OpenCV and APM in the group ArduRover User Group
"@Kyle, Try here Link for a start. Regards, TCIII AVD"
Dec 1, 2014
Robert Fenney replied to Kyle Campbell's discussion OpenCV and APM in the group ArduRover User Group
"Try using a serial link between the RPi and the APM."
Dec 1, 2014
Kyle Campbell added a discussion to the group ArduRover User Group
Thumbnail

OpenCV and APM

Hey folks,I'm looking into things to improve my AVC performance for the next competition. My current idea is using a secondary processing unit for some OpenCV object recognition (specifically, the barrels). Last year, I used a single sonar and forced my rover to drive much more slowly through the barrel section before speeding up again (and just hoping I could avoid hitting the hoop or ramp through waypoints and/or sheer luck).Now I am thinking about using an RPi (enough power?) to do OpenCV…See More
Dec 1, 2014

Profile Information

About Me:
Data Scientist and brewer
Please tell us a bit about your UAV interest
Would like to experiment with an autonomous vehicle.
Hometown:
Denver

Comment Wall

  • No comments yet!

You need to be a member of DIY Drones to add comments!

Join DIY Drones

 
 
 

© 2017   Created by Chris Anderson.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service